SEO/ SEA Specialist (24-38 uur)

Ben jij een data- gedreven en analytisch denker en zet jij jouw skills op het gebied van SEO/SEA, Analytics, e-mailmarketing en conversie-optimalisatie graag in om het online succes van ons bedrijf te vergroten? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij? 
Le Nouveau Chef is een internationaal merk dat meer dan 35 jaar professionele kleding voor de horeca ontwerpt en produceert. Wij worden door de markt als hét luxe merk gezien, met name op het gebied van kokskleding. Vanzelfsprekend is Nederland onze thuismarkt, echter inmiddels wordt bijna 70% van onze omzet in het buitenland gerealiseerd. De komende jaren ligt de focus vooral op verdere internationale groei, het versterken van de merkpositie en het verder verduurzamen van de bedrijfsprocessen. 

Wie ben jij & wat ga je doen als SEO/ SEA Specialist? 
Als SEO/ SEA Specialist  ben je onderdeel van het Brand Marketing team. De specialist waar wij naar op zoek zijn is ambitieus, gedreven en doelgericht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de prestaties van onze digitale kanalen, dit doe je door het opzetten, uitvoeren en analyseren van data-gedreven marketingcampagnes. ROAS is voor jou een bekende afkorting en je weet dit toe te passen. Je bent continu bezig met het verhogen van de conversie en de vindbaarheid van onze online kanalen en jouw analyses weet je te vertalen naar effectieve en rendabele online marketingstrategieën die aansluiten bij de strategische groeiplannen van het merk.  Je bent goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, je kunt snel schakelen, waardoor jouw goed onderbouwde voorstellen snel geaccepteerd kunnen worden en direct uitvoerbaar zijn.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor: 

 • Je beheert en optimaliseert de geschreven content op onze webshop en verbetert de SEO-posities door het optimaliseren van content en techniek.
 • Uitvoeren, optimaliseren en begeleiden van de internationale online marketingcampagnes via META Business en Google Adwords.
 • Optimaliseren en merchandisen van de online store: categorie-, product-, branding- en servicepagina’s.
 • Analyseren van facts zoals order-, retour- en stockdata met als doel het optimaliseren van de customer journey en bijbehorende KPI’s te maximaliseren.
 • Het analyseren van funnels en campagnes om de conversie te vergroten. 
 • Pro-actief monitoren van de tracking en hiernaar handelen zodat de kwaliteit van de gebruikerservaring verhoogd wordt.
 • Samenwerken met externe bureaus. 

Om deze vacature te vervullen beschik je over onderstaande: 

 • Een afgeronde HBO opleiding.
 • 3+ jaar ervaring in een data-analyse rol, bij voorkeur in een E-Commerce omgeving.
 • Een perfecte beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
 • Je maakt nieuwe systemen en tools snel eigen.
 • Gestructureerd en bezit helikopterview. 
 • Ambitieus en verantwoordelijk.
 • Kennis van webdevelopment en procesverbetering.
 • Ervaring met Google Analytics, SEO, Adwords, Meta advertising.
 • Ervaring met platformen zoals Shopify Plus en Klaviyo is een pré.

Wat bieden we jou? 
Wij bieden jou een dienstverband in een informele bedrijfscultuur bij een inspirerend en innovatief familiebedrijf met gezonde en internationale groeiambitie. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast neem je deel aan ons talent ontwikkelprogramma. Bij Le Nouveau Chef geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en de ambitie en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom erg belangrijk. Met als doel: effectief samenwerken met verschillen en elkaar met een open mind versterken. Wij vinden iedereen uniek, dat zie je terug in alles wat wij doen, ook aangaande diversiteit en inclusie.

Ben je enthousiast geworden en van mening dat je een positieve bijdrage aan ons bedrijf kunt leveren? Stuur dan je CV met motivatie per mail naar: jobs@lenouveauchef.com.