Image 35019570446614

Vacature Business Development

Solliciteer
Image 35028420362518

Vacature Stage Marketing

Solliciteer
Image 35028423901462

Vacature Stage Sales

Solliciteer

Vacature - Business Development

Ben jij ondernemend, een drijvende kracht achter commerciële successen en krijg jij energie van het implementeren van strategieën? Zoek jij steeds nieuwe zakelijke kansen, ben je in staat om sterke klantrelaties op te bouwen en onze (internationale) positie in de markt verder uit te breiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Le Nouveau Chef is een internationaal merk dat meer dan 35 jaar professionele kleding voor de horeca ontwerpt en produceert. Wij worden door de markt als hét luxe merk gezien, met name op het gebied van kokskleding. Nederland is onze thuismarkt, echter wordt inmiddels bijna 70% van onze omzet in het buitenland gerealiseerd. De komende jaren ligt de focus vooral op verdere internationale groei, het versterken van onze merkpositie en het verder verduurzamen van de bedrijfsprocessen.

Wie ben jij en wat ga je doen als Business Development Manager?

Wij geloven dat een goede relatie is gebaseerd op vertrouwen, het delen van ervaringen, wederzijds begrip en het nastreven van dezelfde normen en waarden. Als Business Development Manager speel je hierin een cruciale rol en ben je het gezicht van de organisatie buiten de landsgrenzen. Je onderhoudt sterke relaties met bestaande en potentiële klanten en weet deze aan de organisatie te binden voor de lange termijn. Je houdt trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om zo nieuwe kansen te identificeren en hierop strategisch in te spelen. Hiermee ben jij de drijvende kracht achter het realiseren van commerciële successen en het behalen van onze groeidoelstellingen. Je geeft leiding aan onze Sales Managers (NL & BE), maar jouw focusgebied ligt buiten Nederland en België. Als Business Development Manager werk je nauw samen met en rapporteer je direct aan de CEO.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

* Identificeren en analyseren van nieuwe zakelijke kansen en marktsegmenten;
* Trends vertalen naar nieuwe ideeën / proposities;
* Uitbreiden van de salesactiviteiten op internationaal niveau;
* Ontwikkelen en implementeren van strategieën om nieuwe klanten en markten aan te boren;
* Ontwikkelen van duidelijke salesplannen voor het team en de beoogde afzetmarkt(en);
* Het presenteren en promoten van onze producten en diensten;
* Onderhouden en uitbreiden van het klantportfolio;
* Organiseren en leiden van sales bijeenkomsten;
* Onderhandelen over en sluiten van zakelijke overeenkomsten met als doel een winstgevende en duurzame samenwerking;
* De belangen van de organisatie vertegenwoordigen;
* Samenwerken met interne teams, zoals marketing, productontwikkeling en operations, om optimale oplossingen te bieden aan klanten en de groeistrategie te ondersteunen;
* Het opstellen van rapportages en het analyseren van de verkoopresultaten, om de voortgang te volgen en aanbevelingen te doen voor verdere groei;
* Trainen van resellers op het gebied van productkennis;


Profiel:

* HBO werk- en denkniveau;
* Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
* Representatief
* Commercieel gedreven;
* Bereid om regelmatig te reizen (beurzen, bezoek aan dealers en grote klanten);
* Talent om te netwerken;
* Teamplayer;
* Innemende persoonlijkheid;
* Uitstekende communicatieve vaardigheden;
* Vloeiend Nederlands & Engels in woord & geschrift (bij voorkeur ook Duitstalig);
* Feeling met gastronomie en/of mode;

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een dienstverband in een informele bedrijfscultuur bij een inspirerend en innovatief familiebedrijf met gezonde en internationale groeiambitie. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast neem je deel aan ons talent ontwikkelings programma.

Bij Le Nouveau Chef geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en de ambitie en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom erg belangrijk. Met als doel: effectief samenwerken met verschillen en elkaar met een open mind versterken. Wij vinden iedereen uniek, dat zie je terug in alles wat wij doen, ook aangaande diversiteit en inclusie.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en van mening dat je een positieve bijdrage aan ons bedrijf kunt leveren? Stuur dan je CV met motivatie per mail naar: (jobs@lenouveauchef.com).